MIDDEN - DELFLAND

Speciale Turandot voorstellingen overdag op 24 en 26 april

Alle kinderen van de basisscholen in Midden-Delfland mogen op 24 april overdag naar een speciale voorstelling van de opera Turandot in de Post Kogekohal in Schipluiden. Naar een echte opera zo dicht in de buurt. Ook de jeugd en jongeren in het Westland kunnen naar deze speciale voorstelling van Turandot!

Dit is natuurlijk heel bijzonder. Naar een opera met een gigantisch decor en een heel symfonie-orkest bekend van de tv met 60 muzikanten: deze kans krijg je niet snel!
Op 24 april is er drie keer speciaal voor het basisonderwijs een voorstelling en op 26 april twee keer voor het voortgezet onderwijs, MBO en Educatie (ook met CKV bonnen te betalen). 

De entree is maar € 5,-- en de voorstelling duurt ongeveer een uur. Het is een aangepaste versie van de opera waarin het sprookje van de Chinese prinses Turandot in het Nederlands wordt gespeeld. Fantastisch om mee te maken met je broertje, zusje, vriendjes of met je hele klas. En het is natuurlijk heel leuk dat de koningin deze opera dan ook heeft gezien! Wil jij ook naar de opera? Dan kun je kaartjes kopen bij Dario Fo, ondernemers in de kunst. Meer informatie op 0174-244455 of mailen naar dariofo@mon3aan.nl. Informatie over het project Drie dorpen, één opera Turandot op http://turandot.middendelfland.net 

 


'Er spelen ook jongeren mee in de opera Turandot', 
foto: Henk Groenendaal