MIDDEN - DELFLAND

Winnaar van Turandot Kimono

23 mei 2006. Alle kinderen van Midden-Delfland zijn eind april naar de speciale dagvoorstelling van Turandot in Schipluiden geweest. In de Turandot programmakrant van de dagvoorstellingen stond een kleurplaat; als je die kleurde en opstuurde naar Dario Fo, maakte je kans op een op maat gemaakte Turandot Kimono.

Deze Turandot Kimono is gewonnen door Cassidy Mostert uit Maasland! Cassidy is 9 jaar en zit op de Aloysiusschool in Maasland. Cassidy had er erg veel werk van gemaakt en de kleurplaat helemaal versierd met glittertjes. "Ik vond het heel erg mooi en het mooiste vond ik het einde toen ze allemaal gingen zingen", schreef Cassidy over de Turandot voorstelling.

Het is bij een wedstrijd natuurlijk altijd jammer dat er maar één de prijs kan winnen en omdat de andere kleurplaten ook erg mooi zijn, hebben alle overige inzenders een Chinees gelukspoppetje gekregen. De Turandot Kimono wordt binnenkort voor Cassidy op maat gemaakt van de stof van de echte kostuums van de opera Turandot. Wij willen de kinderen die hebben meegedaan aan de Turandotkleurwedstrijd bedanken voor alle inzendingen!

Hartelijke groeten van de jury Wilma, Tanja en Annuska van Dario Fo, ondernemers in de kunst in Poeldijk
Voor meer informatie en foto's: kijk op turandot.middendelfland.net